Aktiviteter

Løp

Norsk Polarhundklubb arrangerer løp og trekkhundtester. De årlige løpene er Rørosløpet og samojedsamlingen. I tillegg arrangeres det enkelte trekkhundtester av lokalkontakter rundt om i landet. På denne siden finner du kontaktinformasjon til trekkhundprøvekomiteen, regelverk, terminlister og annen relevant løpsinformasjon.

Utstilling

Norsk Polarhundklubb arrangerer rasespesialer for våre egne raser, samt polarhundutstillinger for alle de seks polare rasene. Covid-19 har gjort at antall utstillinger blir sterkt redusert, men vi publiserer nye datoer her så fort vi har mer informasjon om datoer etc.

Lokalarrangement

Vi har lokalarrangementer over hele landet. Arrangementene kan være turer, kløvtester, miljøtrening, kjøretrening, trekkhundtester etc. Vi legger ut lokalarrangementer fortløpende på vår Facebookside. Følg oss her for å få med deg alt som skjer i hele landet.

Merker

Noen ganger er dørstokkmila seig, selv for eiere av polare brukshunder. Da kan det være fint å ha et mål å strekke seg etter. Derfor har vi laget tre ulike merker; kløvmerker, distansemerker og aktivitetsmerker.

Regelverk

Norsk Polarhundklub forholder seg til kennelklubbens regelverk for utstilling, championat og trekkhundprøver. Disse kan du finne under.