Grønlandshund

Her finnes informasjon til deg som er interessert i rasen grønlandshund. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb – avlsrådet for grønlandshund, i det håp at du som er ny med rasen, eller bare som interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.
I menyen til venstre finner du blant annet oversikt over oppdrettere av rasen og en valpeliste med oversikt over kull med ledige valper. Det er også en oversikt over paringer som er fortatt eller planlagt og en side for omplassering/salg av voksne hunder. Menyen bringer deg også videre til sider med rasens historie og med statistikk over rasens helse.
Alle som er interessert i rasen er hjertelig velkommen til å bli medlem i Norsk Polarhundklubb. Norsk Polarhundklubb er et fint sted å lære seg denne formen for hundehold og i klubben vil du kunne få råd som gjør både startfasen og livet med grønlandshund enklere for deg. Du vil også kunne bli en del av et enestående brukshundmiljø sammen med mange andre entusiaster.
Vi i avlsrådet vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg og til å svare på de spørsmål du måtte ha, enten du er medlem i Norsk Polarhundklubb eller ikke. Ta kontakt med oss uansett hva du lurer på. Avlsrådet kan nås på e-post. Adressen er grraadet@polarhund.no