Raser

Grønlandshund

Her finnes informasjon til deg som er interessert i rasen grønlandshund. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb – avlsrådet for grønlandshund, i det håp at du som er ny med rasen, eller bare som interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.

Samojedhund

Her finnes informasjon for deg som er interessert i rasen samojedhund. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb – Avlsrådet for samojedhund, i det håp at du som ny med rasen eller interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.

Yakutian Laika

Her finnes informasjon til deg som er interessert i rasen yakutian laika. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb, i det håp at du som er ny med rasen, eller bare som interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.

Canadian Eskimo Dog

Canadian eskimo dog er ikke representert i Norge i dag. Rasen er nylig godkjent av FCI, så når vi får mer informasjon om evntuelle oppdrettere av rasen vil vi opprette avlsråd, samt presentere informasjon om rasen her.