Yakutian Laika

Valpeliste

Kullene på denne listen er kull som er godkjente etter Norsk Polarhundklubbs regler for avl og oppdrett. Tispeeier må selv sørge for at begge foreldredyr følger avlskravene. Klubben har ikke noe ansvar ut over formidling av godkjente kull. Valpene står på valpelista til de er 10 uker. Ønsker oppdretter at de fjernes før eller at de skal stå lenger er det bare å sende en mail til avlsrådet på saraadet@polarhund.no.

7 valper født

/assets/_square43/Ctekosa-Anouk-ot-Liinika-Stamm.jpg
/assets/_square43/Demyan-Ghost-Ot-Liinika-Stamm.jpg
Født: 3.11.2022
Tispe navn: Ctekosa Anouk ot Liinika Stamm
Tispe regnr.: NO30915/20
HD: C
Hann navn: Demyan Ghost Ot Liinika Stamm
Hann regnr.: NO60443/20
HD: C

Oppdretter

Navn: Geir Johansen
Adresse: Verrastrandvegen, 1176 Follafoss
Telefon: 488 89 636
Epost

Valpepris

Norsk Polarhundklubb opererer med en veiledende valpepris for hver av sine raser. Anbefalt valpepris på yakutian laika er 16-18 000,-
Disse prisene er utarbeidet av klubben i samarbeid med oppdrettere av rasen og er på et nivå som klubben og flertallet av oppdretterne er komfortable med. Prisen er veiledende og kun ment som en rettesnor valpekjøpere kan bruke som et utgangspunkt for hvilket prisnivå de kan forvente på valper av sin rase. Det vil alltid finnes oppdrettere som tar noe mer eller noe mindre enn veiledende pris.

Klubben oppfordrer i slike tilfeller valpekjøper til å undersøke med oppdretter hvorfor prisen avviker fra den veiledende og vurdere om dette er årsaker en er villig til å betale ekstra for. Det er viktig å være bevisst på at høyere pris ikke automatisk betyr at valpene er av en bedre kvalitet enn valper som selges til veiledende pris. Likeledes er det viktig at valpekjøper undersøker og reflekterer over grunnen til at valper selges til en lavere pris en veiledende pris.

For å melde inn paringer/kull som skal stå på valpelisten, vennligst benytt følgende skjema.