Riktig god jul og godt nyttår!

Foto: Anne Lise Hagaseth. Line Buan og Marit Ånes

Norsk Polarhundklubb ønsker alle medlemmer en riktig god jul og ett riktig godt nyttår!

Vi vil takke dere alle for ett flott 2018. Det har vært ett spennende år med utstillinger, samlinger, løp og turer. Masse fin aktivitet med hund er bedrevet både sommer som vinter.

Dere har gjort en stor innsats i jakten på merker som distanse, aktivitet og kløvmerker.

Sendt inn mange flotte bilder til vår Facebook og Instagram konto.

Vi har passert 2000 følgere på Facebook og hvert øyeblikk passerer vi 1000 følgere på Instagram. Wow folkens!

Gjennom den oppmerksomheten vi har fått på sosiale medier så får vi frem navnet Norsk Polarhundklubb som raseklubben for grønlandshund og samojed. Det skaper flere medlemmer, som skaper flere tillitsvalgte, som skaper flere lokale engasjement, som igjen når ut til ett større publikum med korrekt og riktig informasjon om våre raser. Ikke minst henvendelser fra nye valpekjøpere som vi kan rettlede til å ta de rette avgjørelsen.

Ved slutten på 2018 ser vi frem mot ett fantastisk 2019!

Vi skal blant annet arrangere vinteraktivitetsdager, Rørosløpet, rasesamling for samojed på Spåtind, vintersamling i regi av avdeling Midt Norge på Mokk gård, rasesamling for grønlandshund på Johnsgård, årsmøte og hovedutstilling på Fagernes, høstsamling på Tyinholmen og utstilling i Midt Norge!

I tillegg til dette vil det dukke opp arrangement fra våre engasjerte lokalkontakter i nærheten av deg. Dette vil dere få løpende informasjon om via våre kanaler.

Bli med oss videre inn i ett spennende 2019 med hund og aktivitet i fokus!

Sjekk at adresse og kontaktinformasjon stemmer via «min side» på NKK.no så er du garantert Polarposten og annen kommunikasjon fra oss og NKK.

Takk for innsatsen alle tillitsvalgte i Norsk Polarhundklubb!!
Dere gjør en uvurderlig innsats på dugnad for våre flotte raser og jeg er utrolig imponert over deres innsats og engasjement.
Jeg gleder meg til å ta fatt på 2019 sammen med dere!

MVH

På vegne av styret
leder; Jon Erik Kristiansen