Samojed

Her finnes informasjon til nye valpekjøpere av rasen Samojedhund. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb – Avlsrådet for Samojedhund, i det håp at du som ny med rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du nå sitter med, og samtidig for at du skal få vite hvor du kan henvende deg med ytterligere spørsmål.

I menyen til venstre finner du oversikt over oppdrettere og valpeliste. Det kommer også oversikt over paringer som er fortatt eller planlagt og en side for omplassering/salg av hunder.

Som valpekjøper er du hjertelig velkommen til å bli medlem i Norsk Polarhundklubb. Norsk Polarhundklubb er et fint sted å lære seg denne formen for hundehold, og i klubben vil du kunne få råd som gjør startfasen med samojedhund enklere for deg.

Vi i avlsrådet vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg og til å svare på de spørsmål du måtte ha, enten du er medlem i Norsk Polarhundklubb eller ikke. Ta kontakt med oss uansett hva du lurer på. Avlsrådet kan nås på e-post. Adressen er saraadet@polarhund.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her er mer informasjon
– Presentasjon av rasen Samojedhund og samojedhundens historie.
– Presentasjon av Norsk Polarhundklubb med informasjon om medlemskap og innmelding

All informasjonen som vil bli formidlet til nye samojedhundeiere finner du også på disse sidene.

INFORMASJON OM ØYELYSING: Vi ønsker å informere om at vi den siste tiden har hatt problemer med feildiagnostisering hos øyelysere i forbindelse med gonioskopi. Les hele saken her: GlaukomOgGonioskopi[1560]